Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 05:40:16

Безпечний мир для України: людський вимір

30.01.2018   18:00Агенцiя

30 січня о 18.00 у культурно-діловому центрі «Світогляд» (м. Чернігів, пр-т Перемоги, 108а) в рамках громадського марафону #Навіщо_Нам_Бути_Разом? відбудеться public talk на тему: «Безпечний мир для України: людський вимір».

До участі запрошуються представники місцевих спільнот - волонтери, АТОвці, переселенці, ініціатори культурно-соціальних проектів, громадські активісти, а також експерти та журналісти.

Питання для обговорення:

• Роль культурних ініціатив у досягненні безпечного мира;
• Адаптація учасників АТО до мирного життя. Їх участь у патріотичному вихованні;
• Що таке «безпечний мир» для України? Як його наблизити?

Модератор - журналіст Андрій Куликов.

Спікери - Олеся Яхно (політолог), Олег Саакян (Платформа соціально-гуманітарних ініціатив «Єдиний координаційний центр»), Юлія Тищенко (Український незалежний центр політичних досліджень), Світлана Здор (Чернігівський підрозділ ГО «Об’єднання добровольців»), Геннадій Обушний (ГО «Єдиний волонтерський центр. Чернігів»), Юлія Ніколаєнко (ГО «Активні громадяни»).

Захід проходитиме за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, участі Українського незалежного центру політичних досліджень та Платформи соціально-гуманітарних ініціатив та інновацій «Єдиний Координаційний Центр».

Партнери марафону в Чернігові: ГО «Єдиний волонтерський центр. Чернігів», ГО «Центр допомоги. Чернігів», Чернігівський підрозділ ГО ««Об’єднання добровольців».

Реєстрація за тел.: 093-790-90-94

Для участі у події просимо заповнити форму за посиланням:
https://goo.gl/forms/y44El92FnXNYxcw93

Для довідки:
#Навіщо_Нам_Бути_Разом? – громадський марафон за участі спільнот для обміну досвідом, історіями та ідеями про безпечну реінтеграцію.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини