Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 13:18:12

Конференція громадських об’єднань реального сектору економіки України

27.09.2017   10:00Агенцiя

Чернігівське обласне об’єднання організацій роботодавців «Сіверщина» та Громадська організація «Сяйво Сіверщини» запрошують громадські організації та об’єднання  реального сектору економіки України зі всіх регіонів країни до участі в Конференції громадських об’єднань реального сектору економіки України, що відбудеться 27 вересня у конференц-залі Чернігівської районної ради за адресою: м.Чернігів, вул. Шевченка, 48.

Конференція стане майданчиком, де представники громадських об’єднань реального сектору економіки України окреслять ключові актуальні питання, що стоять перед малим та середнім бізнесом України на шляху його розвитку, здійснять пошук можливих інструментів та засобів подолання викликів бізнес-спільноті в умовах сучасності.

Завдання Конференції - об’єднання зусиль і ресурсів громадських об’єднань країни, які стоять на захисті інтересів представників реального сектору економіки України,  для реалізації спільних ініціатив з метою створення та забезпечення сприятливого  інвестиційно-промисловий клімату в Чернігівській області та Україні в цілому; запобігання впровадженню антипідприємницьких норм та правил; підтримки ефективних реформ.

Конференція проходитиме з 10-30 до 14-30 в конференц-залі Чернігівської районної ради за адресою: м.Чернігів, вул. Шевченка, 48.

Участь - безкоштовна.

Реєстрація – обов’язкова (кінцевий термін 15-00 26 вересня 2017): електронною поштою:siver2009@ukr.net (вказати ПІБ та посаду учасника, назву організації, об’єднання, область, контактні дані)

Контактні особи:
Білоока Людмила 97-10-79, 095-527-86-10
Березинець Ірина 097-932-11-05

Останні новини Чернігівщини

Заміна вікон, ремонт харчоблоків та укриттів – проєкти, що реалізуються у дитсадках і школах Чернігова 10:09

Про роботу закладів освіти Чернігова й реалізацію проєктів щодо їх відновлення доповідав начальник міського профільного управління Василь Білогура на розширеній нараді в міській раді 30 квітня.

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: в Корюківському районі боролись за першість з баскетболу 10:01

На Чернігівщині триває третій (районний) етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Його переможці змагатимуться на обласному рівні.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:58

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 7 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 1 особа постраждала.

2 травня: цей день в Україні і світі

2 травня: цей день в Україні і світі 09:48

ДЕНЬ 799 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 799 RUSSIAN AGRESSION

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини