Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:13:43

Ситуація навколо крадіжки люків

08.09.2017   09:30Агенцiя

В Чернігові активізувалися крадії кришок люків оглядових колодязів. Майже щодня від мешканців Чернігова до диспетчерської служби КП «Чернігівводоканал» надходять повідомлення про те, що на території міста стоять відкриті колодязі. «Чернігівводоканал», як відповідальне комунальне підприємство, взяв на себе обов’язок виїздити за кожним таким викликом. Аварійна служба закриває колодязі, які належать Водоканалу, а по колодязях інших підприємств повідомляє відповідальних осіб та виставляє огородження.
Протиправні дії громадян, які здійснюють нічні крадіжки, загрожують життю та безпеці чернігівців, адже, дуже часто відкритими залишаються колодязі на тротуарах, пішохідних доріжках та дитячих майданчиках. Окрім того, виникає проблема з закриттям тих колодязів, де було вкрадено кришку люку. Купити окремо кришку неможливо: люки були виготовлені у різні роки різними підприємствами. Окрім того, кришки люків окремо взагалі не продаються, а повна заміна люку – величезні затрати для підприємств комунального сектору.
Завтра, 8 вересня, КП «Чернігівводоканал» пропонує представникам ЗМІ безпосередньо виїхати на місця скоєння злочину. Ситуацію навколо крадіжки люків прокоментують відповідальні спеціалісти підприємства.
Виїзд 8 вересня о 9.30 від Чернігівської міської ради. Тривалість заходу 30 хвилин.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.