Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:08:25

Зеlена сцена

26.05.2017   17:00Агенцiя

Вже цієї п'ятниці 26 травня на Зеленій сцені зустрічайте:

17:00 на майданчику вуличних шахів відбудеться урок для дорослих і дітей. Викладач шахів зі студії Розумка розкаже, що таке шахи і як у них грати, допоможе розіграти партію юним шахістам, прослідкує, направить, зіграє з усіма бажаючими.
А на дитячому майданчику в цей час будуть ігри, в які грали в дитинстві батьки, і про які вже майже не знають наші діти. Приходьте сім'ями. Згадаємо класики і резиночки

18:30 чернігівський рок-гурт «Женя Скрудж» – молоду, завзяту і доволі популярну команду. «Женя Скрудж» – це гурт, який створив лідер гурту «Скрудж» - Женя Бондаренко. Гурт існує з 2014 року і вже встиг потрапити в кращу сімку грандж гуртів України. А ще хлопці вже відвідали найбільші фестивалі і проїхалися з туром по нашій країні.

20:00 Розмовник - говоримо про Польщу. Наша гостя - Вікторія Солоніцина, громадський діяч, співробітник центру гуманістичних технологій "Ахалар", живе в Польщі вже багато років. Наполовину полячка, вона їздила до цієї країни щороку з самого дитинства, а нині більшість часу проводить там. Тому Вікторія мала змогу спостерігати за змінами, що там відбувалися протягом останніх трьох десятиліть, і знає ситуацію з власного досвіду. Тож говоритимемо про те, як живеться українцям у Польщі, які там існують перспективи і що може змінитися зараз, з огляду на останні події.

21:00 кінопоказ від Private Language School​. Цього разу на нас чекає хороший і глибокий фільм "Collateral Beauty" реж. Девід Френкел, США, 2016 р.
Кінокартина про кохання, життя, смерть та дружбу. Ми пропонуємо попрацювати над цікавими фразами з фільму, трохи поговорити про щастя і насолодитися чудовою грою Уілла Сміта.
Долучайтеся до кінопоказу англійською мовою на творчому просторі Зелена Сцена разом з Private Language School.

 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини