Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:25:22

Прес-брифінг "Чернігівщина рік під контролем: що далі?"

30.05.2017   11:00Агенцiя

30 травня о 11.00  у приміщенні прес-клубу “Просвіта”  (вул. Хлібопекарська, буд.10) відбудеться прес-брифінг, присвячений річниці діяльності громадського об’єднання  Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем».

У прес-брифінгу братимуть участь:
       
1. Сергій Старченко – активіст руху «Під контролем».
2. Павло Пущенко – активіст руху «Під контролем».
3. Валерій Карась - начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Чернігівської обласної прокуратури.
4. Олександр Гашпар- активіст руху «Під контролем».

Представники Руху «Під контролем» проінформують про досягнення, перемоги та складнощі у своїй діяльності щодо боротьби із корупцією серед депутатів та чиновників місцевого рівня. Також активісти розкажуть про взаємодію прокуратури із представниками Руху. Активісти Руху оголосять подальші плани у боротьбі із проявами корупційних дій чиновників та депутатів місцевих рад.
Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем» стартував 12 травня 2016 року як об’єднання регіональних громадських організацій, які послідовно протягом останніх років боряться із корупцією у своїх регіонах.  Наразі коаліція об’єднує близько 80 громадських організацій з усіх регіонів України.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини