Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:14:39

Зустріч голови облдержадміністрації з чемпіонами та призерами чемпіонату Європи з кульової стрільби

22.03.2016   12:00Агенцiя

В зустрічі візьмуть участь: голова облдержадміністрації Куліч Валерій Петрович, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Лемеш Ніна Петрівна, чемпіонка та срібна призерка чемпіонату Європи з кульової стрільби Костевич Олена Дмитрівна, дворазова чемпіонка в командному заліку та дворазова срібна призерка чемпіонату Європи з кульової стрільби Авраменко Галина Геннадіївна, чемпіонка Європи в особистому та в командному заліках, срібна призерка в командному заліку та бронзова призерка чемпіонату Європи серед юніорок Тимошко Юлія Володимирівна, чемпіонка Європи з кульової стрільби серед юніорок в командному заліку Рожнятовська Дар’я Дмитрівна, особистий тренер Костевич Олени, Заслужений тренер України, почесний працівник фізичної культури та спорту України, старший тренер збірної команди України з кульової стрільби Чередінов Ігор Борисович, Заслужений тренер України з кульової стрільби Чередінова Світлана Віталіївна, Заслужений тренер України з кульової стрільби Назаренко Галина Нінелівна, Заслужений тренер України, почесний працівник фізичної культури та спорту України, старший тренер збірної команди України з кульової стрільби Авраменко Геннадій Вікторович.

Тож запрошуємо вас першими дізнатись про всі подробиці чемпіонату Європи з кульової стрільби, який відбувся в м.Дьор, Угорщина у період з 22 по 28 лютого 2016 року.

Початок заходу 22 березня 2016 року у залі ОДА № 2 о 12:00 год.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини