Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:47:34

Чернігівські підприємці пропонують кандидатам у депутати підписати з ними угоду

16.10.2015   12:00Агенцiя

Меморандум про співпрацю з кандидатами у депутати пропонують підписати чернігівські підприємці. В цьому меморандумі - вимоги та пропозиції щодо покращення бізнес-клімату, напрацьовані в місцевому бізнес-середовищі. Хто з кандидатів у депутати готовий почути ці пропозиції, а головне – реалізовувати їх на практиці? Дізнаємося в п"ятницю, 16 жовтня 2015 р., під час зустрічі в Медіа-центрі «Моє місто» (готель «Україна», 4 поверх). Початок – 12.00.

- Пропозиції підприємців надіслані на адреси всіх партій, які висувають своїх представників. Ставлячи свій підпис, учасники круглого столу не тільки демонструють підтримку малого та середнього бізнесу, а й готовність реалізувати пропозиції щодо покращення бізнес-клімату в м. Чернігові, - підкреслює один з координаторів цього проекту, голова Центру підтримки малого та середнього бізнесу Ірина Березинець. - Ця зустріч проходитиме за ініціативою Коаліції малого та середнього бізнесу м. Чернігова та регіональних партнерів проекту USAID «Впевнений бізнес - заможна громада».

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених кандидатів, представників ЗМІ та громадськості! Початок обговорення – 12.00.

Координатори проекту:
Березинець Ирина, 0979321105; e – mail: berezenets@gmail.com
Опришко Тетяна, 0937496656; e - mail: tana.opko@gmail.com
Жимолостнова Світлана, 0685118357; e – mail: chernihivednict@mail.ru

Місце зустрічі: готель «Україна», (м. Чернігів, пр. Миру, 33, 4 поверх).

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.