Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:52:30

Фестиваль скандинавської культури

25.07.2015   10:00Агенцiя

В Чернігові триватиме міжнародний фестиваль живої історії слов'яно - скандинавської культури «Княжа брама».

У рамках проведення фестивалю планується приїзд делегації Королівства Норвегія, в складі якої будуть учасники клубів історичного фехтування. Вперше в Чернігові на подібному заході будуть присутні справжні варяги клубу «AgderVikinglag».

Також очікуються представники клубів військово-історичної реконструкції «Берсерк», «Сталевий Бук» із міста Чернівці, «Рарог» з Нової Каховки, «Варуфорс», «Кенугард», «Вевериця», «Кітеж», «Яртур» з Києва, «Град Кривецький» з Кривого Рогу. Планується приїзд гостей і з Республіки Білорусь. Звичайно ж, будуть широко представлені історичні реконструктори з Чернігова.

Основне дійство фестивалю відбуватиметься 25 липня:
- з 10:00 на Алеї Героїв відкриється містечко майстрів;
- 12:00 – 17:00 – на Алеї Героїв пройде виступ клубів живої історії та історичного фехтування, де всі бажаючі зможуть приміряти обладунки і спробувати свої сили;
- 14:00 – 17:00 – виступи творчих колективів;
- 19:00 – 22:00 – творча програма переміститься до табору учасників.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини