Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:06:00

Фестиваль середньовічної культури та історичного фехтування

11.07.2015   11:00Агенцiя

Фестиваль «Сіверські Вікінги» відбудеться 11-12 липня у Чернігові на березі Десни, це за 800 м від політехнічного університету. В радіусі 1 км чотири готелі: «Придеснянський», «Профспілковий», «Брянськ», «Парк-отель».

У програмі:
— Реконструкція старовинних обладунків та зброї. Ярмарок історичних товарів та сувенірів та вулиця майстрів: ковалі, гончари, склодуви. Волонтерський куточок: благодійний розпродаж, майстер-клас з тактичної медицини, плетіння дітьми маскувальної сітки, "Напиши листа/Намалюй малюнок” бійцю в АТО. Майстер-класи зі східних та середньовічних танців.
— Змагання «Справжній Вікінг». «Ножовий турнір» на малому ристалищі. «Лучний турнір». Кінне козацьке шоу від стайні «Вікторівка».
— Велике змагання для глядачок «Леді для лицаря». Лицарські бої без правил у супроводі піротехнічного та вогняного шоу. Лицарські бої на головному ристалищі. «Богатирські Ігри» з глядачами. Відкрите тренування вогнянного колективу "Кронос” та багато чого смачного і запашного.
— Гала концерт фіналістів всеукраїнського конкурсу талантів «Сітро». Виступ танцювального колективу «Tribalborn». Саундчек музичних гуртів Fram, Веремій, Маяковський band, Respekt for Puddy Murpfy, Hit-off band. 11 липня – концерт гурту КОЗАК-СИСТЕМ.
— Розважальні атракціони: метання ножів та дротиків, лучно-арбалетний тир. Фото в обладунках. Атракціон «Монетний двір». Дитячий майданчик: ігровий манеж, безкоштовний боді-арт, апарат мильних бульбашок.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини