Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:08:41

Захід до Дня Конституції "Держава - це МИ!"

28.06.2015   18:30Агенцiя

Сьогодні Україна переживає важкий період, коли Iсторія нашої країни пишеться кров'ю патріотів. Чернігівщина зазнала важких втрат у цій війні, 116 родин провели у останню дорогу своїх синів, чоловіків, батьків.... 116 героїв - 116 трагедій... У цій страшній війні нас єднає спільний біль і віра у Перемогу. Наше завдання сьогодні розділити біль кожної з цих 116 родин на всю нашу чисельну громаду. У світі існує багато того, що може нас розділяти, але біда ближнього - це те, на чому ми повинні знаходити спільне й об'єднуватися.

"РОДИННЕ КОЛО ЧЕРНІГІВЩИНИ" об'єднує людей, які люблять свій краї, цінують і поважають подвиг тих людей, які віддали своє життя за Україну і прагнуть миру і злагоди у нашій державі! Протягом останнього року спільними силами громадськості, влади та бізнесу було проведено два заходи у рамках "РОДИННОГО КОЛА ЧЕРНІГІЩИНИ" "Наш шлях до світла" та "Вклонися герою".

28 - 29 червня 2015 року, до Дня Конституції України, буде проходити черговий етап проекту, який має назву "Держава - це МИ!"

До Чернігова планується візит родин загиблих, їх розселення та проживання у готелях міста, надання родинам підтримки фаховими психологами та юристами, вшанування пам'яті загиблих у спільному молебні біля Дошок Пошани загиблим "Небесної сотні" та воїнам АТО на Красній площі, а також урочистий концерт на честь державного свята Дня Конституції України, який відбудеться за участі Народної артистки України Ніни Матвієнко.
Організаційний комітет вкотре хоче подякувати усім благодійникам, які підтримали "РОДИННЕ КОЛО ЧЕРНІГІВЩИНИ", та долучилися до організації попередніх заходів. Окрема подяка ЗМІ, які висвітлювали події, та готували сюжети про наших Героїв.



На черговому етапі підготовки заходу в рамках єдиного проекту "РОДИННЕ КОЛО ЧЕРНІГІВЩИНИ" запрошуємо всіх охочих підтримати захід "Держава - це МИ!". Разом до Перемоги!

Контакти для зацікавлених осіб та організацій:
Оксана Тунік - Фриз
т. +380674604242
otf@cult.gov.ua
Ірина Березинець (Єдиний Волонтерський Центр)
т. +380932527024
i.berezenets@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини