Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:33:24

Bідкриття 2-го Всеукраїнського конкурсу "Кращий бухгалтер України"

24.06.2014   15:00Агенцiя

Прес-конференція відбудеться 24 червня з 15:00 до 16:00 за адресою: м.Чернігів, 14000, вул. Бєлінського, 11, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.

У період з 20 червня по 31 жовтня 2014р. у вигляді on-line рейтингу на сайті
www.ua-award.org проводитиметься «2-ий Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України ».
Досвід 1-го конкурсу показав не тільки актуальність даного заходу, але і його велику затребуваність. Учасники підтвердили і підвищили, як свій професійний рівень, так і рівень своїх компаній.
Завдяки робочій групі з 400 бухгалтерів та власників (директорів) бізнесу створені додаткові сервіси:
• інформаційний майданчик з відкритим доступом для учасників, що пройшли 1-ий тур конкурсу, на якому будуть представлені успішні приклади більше 5000 бухгал-терів по роботі з контролюючими органами, створення звітності для інвестицій, взаємодії з маркетинговими службами та постачальниками.
• СМС- голосування, на якому колеги і друзі зможуть підтримати учасника.

У 2-му Всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України» можуть взяти участь усі бажаючі, практикуючі бухгалтери, незалежно від стажу та місця роботи. Для цього по-трібно зареєструватися на сайті http://ua-award.org.

Номінації конкурсу представлені в 3 категоріях:

• Кращий бухгалтер комерційної організації
• Кращий бухгалтер бюджетної організації
• Гордість професії

Конкурс проводитиметься в 3 етапи, з on-line рейтингом, який буде постійно обновлюватися:
• 1 тур - тестування, з можливістю учаснику буквально за 30 хвилин отримати визнання та диплом «Бухгалтер-практик».
• 2 тур-питання для професіоналів, які вільно вибирають найбільш вигідний для підприємства варіант роботи, можуть підготувати привабливу для інвесторів фінансову звітність, а значить гідні отримати диплом «Бухгалтер-Професіонал».
• 3 тур - рівень «Бухгалтер-Експерт», який створює правила обліку на своєму підприємстві, вміє виходити зі складних ситуацій, навіть із законодавчою невизначеністю, і може відстоювати свою позицію перед контролюючими органами та керівництвом підприємства.

Шість фіналістів конкурсу будуть брати участь у розробці методології бухгалтерсь-кого обліку для Міністерства Фінансів України на 2015 рік і, тим самим, зможуть вплину-ти на законодавчу базу країни. Лауреати конкурсу нагороджуються почесними дипломами та цінними подарунками.

У журі другого і третього етапу увійдуть представники державних органів-Міністерства фінансів України, Міністерства доходів і зборів України, Державного казна-чейства України; власники та директори підприємств, фахівці в галузі фінансів та бухгал-терського обліку з різних країн Світу і переможці конкурсу «Кращий бухгалтер України 2013». Конкурс проводитиметься за підтримки Міністерства фінансів України.

Організатори запрошують всіх бухгалтерів, компанії та організації підтримати 2-й Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України-2014» та зареєструватися на сайті www.ua-award.org

volkovinska@mail.ru
(097) 26 00 435; (093) 820 24 21
Skype: volkovinskaludmila

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини