Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:19:03

Дні Європи в Україні з Docudays UA!

13.05.2014   16:00Агенцiя

13 травня о 16.00 год. у приміщенні Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації  Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA в рамках Днів Європи в Україні продовжить представлення найкращих документальних стрічок цьогорічного фестивалю.
 
Цього разу у програмі – показ фільму «Путінські ігри». Після перегляду відбудеться традиційне обговорення. Модератор – Дмитро Казіміров.
Вхід  - вільний.

АНОТАЦІЯ ФІЛЬМУ
Вперше за всю історію Зимових Олімпійських ігор змагання проводять на субтропічному курорті. «Сочі 2014» за витратами на підготовку – найдорожча Зимова Олімпіада, яка б’є всі рекорди за масштабами корупції та манії величі. Для прикладу, на будівництво 45-кілометрової дороги до Олімпійського селища були витрачені такі кошти, за які цю дорогу запросто можна було б вкрити золотом або вимостити чорною ікрою. Режисеру Алєксандру Ґєнтєлєву вдалося поговорити з багатьма ключовими фігурами – від мера міста Сочі та корумпованих підрядників, сенаторів і лобістів, до президента Олімпійського комітету Росії. Ці розмови допомогли авторові продемонструвати, що підготовка цієї Олімпіади є відчутною екологічною загрозою та історією про величезне розкрадання грошей.
До зустрічі в кіно!

Нагадаємо, що всі покази Docudays UA відбуваються у партнерстві з “Днями Європи в Україні”, організованими Мережею Центрів Європейської інформації України http://ukrcei.org/. Покази відубудуться у 15 областях України з 18 квітня по 18 травня 2014 року.

Дні Європи в Україні відбуваються вже втретє у форматі єдиної кампанії в різних регіонах України.

Docudays UA - неполітичний фестиваль. Та він - про права людини і про те, що в кожного з нас завжди є вибір: змиритися з диктаторським режимом, чи боротися за перемогу демократії. Сьогодні від вибору кожного з нас залежить майбутнє України.
Слідкуйте за нами на www.docudays.org.ua
Лайкайте на www.facebook.com/DocudaysUA
Твітніть на www.twitter.com/DocudaysUA

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь за тел.:  676-052, 0674617386
КОНТАКТНА ОСОБА Чабак Людмила Анатоліївна

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини