Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:54:41

Створімо "Карту мрії української родини" разом!

23.08.2013   16:03Агенцiя

До Дня незалежності України в Чернігові відбудеться акція «Карта мрії української родини», участь у ній можуть взяти всі бажаючі. Для цього треба прийти 23 серпня на Зелену сцену (Алея Героїв біля Красної площі) з 16.00 до 20.00 або 24 серпня до Міського парку культури та відпочинку з 10.00 до 16.00, знайти стіл з табличкою «Карта мрії української родини» та включитися у творчий процес. На вас чекатимуть представники організаторів - компанії BITLINE та Медіа-центру «Моє місто».
Цікаво, що подібні акції одночасно відбудуться в інших містах України, зокрема, в Києві «Карту української родини» створюватимуть на головній площі - на Майдані Незалежності також 24 серпня з 10.00 до 16.00. Мета заходу - нагадати жителям нашого міста та країни про сімейні цінності, відродити віру в родину та зміцнити культуру родини. Кожна з родин-учасників може створити свою унікальну карту мрії, а потім всі вони будуть скріплені разом на величезному листі паперу.

Як стати учасником свята?

Крок 1. Прийдіть всією родиною на Зелену сцену 23 серпня або до Міського парку культури та відпочинку 24 серпня та візьміть безпосередню участь у створенні Карти Мрії. На майданчику, де все це буде відбуватися, знайдеться все, що вам знадобиться: журнали, з яких можна вирізати картинки, ручки та фломастери, клей та папір.
Крок 2. Створіть Карту Мрії в родинному колі, вона може бути будь-якого формату. На ній мають бути відображені три найголовніші цілі вашої родини на цей рік. Вони можуть бути намальовані або ж приклеєні як вирізки з журналів.
Крок 3. Передайте вашу Карту Мрії представникам організаторів - компанії BITLINE та Медіа-центру «Моє місто», і всі вони будуть прикріплені на одній величезній Карті Мрії української родини.

Партнери проведення акції: Творча агенція «Че студіо» та ПП «Компанія АЛДТ рейд». Запрошуємо журналістів поширити цю інформацію та взяти особисту участь в акції «Карта мрії української родини»!

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.