Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:58:10

У ЦНАПі Іванівської громади можна отримати послуги сервісних центрів МВС

22.02.2022   20:20Агенцiя

Пріорітетним завданням #СервіснихЦентрівМВС є максимально доступне та зручне надання послуг, що є головним критерієм руху до європейських цінностей.

Процес децентралізації в Україні створює умови для делегування повноважень сервісних центрів МВС Чернігівщини органам місцевого самоврядування.

Днями начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернігівській області Сергій Лук'янчук та сільський голова с. Іванівка Чернігівського району Олена Швидка підписали Узгоджене рішення про співпрацю.

Найближчим часом жителі Іванівської громади у своєму ЦНАПі зможуть отримати послуги сервісних центрів МВС, які не передбачають складання іспитів та залучення експертів:

  •    зареєструвати/перереєструвати свій транспортний засіб (без огляду експерта);
  •    зняти з обліку транспортний засіб у зв`язку з вибракуванням;
  •    отримати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу для виїзду за кордон;
  •    отримати тимчасовий реєстраційний талон на право керування транспортним засобом;
  •    отримати нове посвідчення водія на право керування замість втраченого чи викраденого;
  •    обміняти посвідчення водія (без складання іспитів).

Анастасія Литвин, начальник відділу забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг Іванівської сільської ради, презентувала робочу станцію для оформлення та видачі посвідчень водія та свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів.

- Ми в МВС чітко розуміємо важливість делегування повноважень органам місцевого самоврядування. Максимально будемо сприяти, аби розширити перелік послуг, які б громадяни могли отримувати у ЦНАПах. Зараз ми робимо це за допомогою співпраці з органами надання адміністративних послуг: надаємо їм організаційно-методичну підтримку, проводимо навчання та стажування їхнього персоналу, здійснюємо технічну підтримку та адміністрування робочих місць. Розуміємо, що  ми повинні бути ближчими до громадян, - зазначив представник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернігівській області.

Нагадаємо, що у 2021 році Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Чернігівській області  підписав Узгоджені рішення про співпрацю із ЦНАПами у Корюківській громаді, Славутичі та Чернігові.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини