Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:47:12

Отримати кошти за програмою «Соціальне партнерство» претендують 12 громадських організацій

18.02.2022   17:52Агенцiя

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся конкурс з визначення пропозицій, поданих громадськими організаціями, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету.

Ця допомога передбачена обласною програмою «Соціальне партнерство» на 2021-2023 роки.

Участь у роботі комісії взяли заступниця голови облдержадміністрації Жанна Шерстюк, заступник голови облради Дмитро Блауш, представники профільних структурних підрозділів ОДА та громадськості.

    — Сьогодні ми розглядаємо конкурсні пропозиції, спрямовані на фінансову підтримку громадських організацій, які об'єднують осіб з інвалідністю, учасників бойових дій та ветеранів війни. Наша співпраця допоможе якомога повніше розкрити потенціал кожної організації при наданні нею допомоги певним категоріям населення, — зауважила Жанна Шерстюк.

Загалом цьогоріч програмою «Соціальне партнерство» передбачено мільйон гривень на проведення заходів, а також 500 тисяч на компенсацію орендної плати та комунальних платежів. Тож заступниця голови закликала присутніх плідно попрацювати та визначити найбільш соціально значимі проєкти. Адже загальна сума, подана конкурсантами на проведення заходів, майже вдвічі більша.

На фінансування своїх проєктів подали заявки 14 ГО, дві з яких неналежно оформили пакет документів (не розглядатимуться). Керівники ж інших організацій презентували свої ініціативи конкурсній комісії.

Результати голосування стануть відомі через три дні й будуть опубліковані на офіційному сайті Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.