Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:14:17

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

30.01.2022   10:33Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 29 січня по 8:00 30 січня 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі. Внаслідок цих подій  4 особи постраждали.

Стан доріг:

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення працювали 98 одиниць спецтехніки та 110 працівників, проїзд транспортних засобів на автодорогах державного значення в межах області забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Чернігові по вул. Шевченка біля будинку №50  о 05 год. 19 хв. 29 січня водій автомобіля  "Chevrolet Nubira" проявив неуважність, внаслідок чого здійснив зіткнення з тролейбусом "ПМЗ-Т2". Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля "Chevrolet Nubira" отримали тілесні ушкодження та були доставлені до КНП «Чернігівська обласна лікарня».

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Старобілоуської та Ріпкінської  о 10 год.  10 хв. 29 січня водій автомобіля "Nissan X-Trail"  здійснив наїзд на нерухому перешкоду. В результаті ДТП водій автомобіля "Nissan X-Trail" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до КНП «Чернігівська міська лікарня № 2».

Пожежі – 4:

Доповнення до інформації про пожежу: під час розбору конструкцій на місці пожежі, яка сталася о 04 год. 38 хв.29 січня в с. Галайбине Ніжинського району (Височанська ТГ) по вул. Веселий Гай, 45 було виявлено тіло чоловіка, 1969 року народження.

пожежі в житловому секторі – 3:

- в с. Галиця  Ніжинського району (Лосинівська ТГ) по  вул. Набережній, 14 о 19 год. 02 хв. 29 січня сталася пожежа літньої кухні (4х5 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем покрівлю та перекриття, майно. Причина пожежі встановлюється.  

- в м. Чернігові по вул. Неборака, 18 о 19 год. 32 хв. 29 січня сталася пожежа двоповерхового житлового будинку (10х12 м, стіни цегляні, покрівля з металочерепиці). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи димаря. Причина пожежі та збиток  встановлюються.

- в  с. Іржавець  Прилуцького району (Ічнянська ТГ) по   вул. Молодіжній, 1 о 23 год. 03 хв. 29 січня сталася пожежа лазні (5х6 м, стіни цегляні, покрівля з металевого листа). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи перекриття на площі 1 кв.м та внутрішнє облицювання стіни на площі 2 кв.м. Ймовірна причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

пожежі на транспорті – 1:

- в м. Чернігові по вул. Рокосовського біля будинку №58 о 13 год. 22 хв.  29 січня сталася пожежа автомобіля "VOLKSWAGEN LT 46". Вогнем знищено навісне обладнання двигуна, облицювання салону, два передні колеса, пошкоджено окремі конструктивні елементи кузова автомобіля. Причина пожежі та збиток встановлюються.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 29 січня по  20 годину 30 січня очікується хмарна погода з проясненнями,  сніг, мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2-7º морозу, вдень  від 2º морозу до 3º тепла.

По м. Чернігову очікується температура вночі 3- 5º морозу, вдень 0-2º  тепла.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини