Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:39:31

Військовослужбовця засуджено за неодноразове залишення місця служби: 3 роки за гратами

18.01.2022   16:08Агенцiя

За публічного обвинувачення Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено військовослужбовця військової служби за контрактом, який повторно ухилявся від військової служби, вже маючи вирок за аналогічний злочин.

Зокрема, за відсутність на службі без поважних на те причин протягом 29 днів у 2020 році, сержанта  ЗСУ було засуджено до 3 х років позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік.
Проте в період дії іспитового строку правопорушник належних висновків не зробив  та, самовільно залишивши військову частину, повторно майже рік ухилявся від виконання обов’язків військової служби.
Чернігівський районний суд Чернігівської області визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України, та ухвалив йому вирок з урахуванням вимог ст. 71 та ст. 72 КК України у виді реального позбавлення волі строком на 3 роки та 1 місяць.
 

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини