Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:13:57

129 юнаків склали Військову присягу на вірність українському народові

03.01.2022   12:23Агенцiя

29 грудня 2021 року, у 8-му навчальному Чернігівському центрі Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України 129 юнаків призову ІІ-2021, склали Військову присягу на вірність українському народові.

Урочистості відбулися на плацу центру за участю особового складу та гостей. Окрім батьків та рідних, молодих воїнів зі складанням присяги вітали: начальник центру полковник Андрій Лагутін, виконуючий обов`язки заступника командувача Оперативного Командування «Північ» полковник Олег Люш, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, голова ради ветеранів залізничних військ Чернігова полковник у відставці Василь Дідовець. Від батьків військовослужбовців, що склали Військову присягу виступила мати курсанта Наталія Акуленко. Від військовослужбовців, що склали Військову присягу виступив курсант Денис Коцюруба.

Всі виступаючи з трибуни зверталися до молодих зихисників, їх батьків зі словами вдячності та побажаннями витримки, успіхів, мужності, міцного здоров’я та мирного неба над Україною.

Обряд благословення воїнів здійснив капелан частини отець Ігор.

Традиційно з музичним привітанням виступив військовий оркестр 8-го навчального Чернігівського центру під керівництвом начальника оркестру-військового диригента полковника Миколи Смаля.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини