Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:01:42

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

18.12.2021   13:54Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 17 грудня по 8:00 18 грудня 2021 року

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В с. Єгорівка Прилуцького району по вул. Героїв Війни неподалік будинку №59 близько 14 год. 30 хв. 17 грудня водій автомобіля "CHERY QQ" здійснила наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Внаслідок пригоди пішохід  отримав тілесні ушкодження.

Пожежі в житловому секторі – 2:

- в с. Ліски Корюківського району (Менська ТГ) по вул. Шевченка, 24 об 11 год. 49 хв. 17 грудня сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено перекриття на площі 4 кв.м, облицювання стін на площі 20 кв.м та майно. Ймовірна причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

- в м. Сновськ Корюківського району (Сновська ТГ) по  вул. Чехова, 10 о 21 год. 39 хв. 17 грудня сталася пожежа житлового будинку (7х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено покрівлю, перекриття та підлогу на площі 10 кв.м, стіни на площі 20 кв.м та майно. Ймовірна причина - підпал.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 13 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 17 грудня по  20 годину 18 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура протягом доби від 3º морозу до 2º тепла.

По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 1º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.