Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:48:48

Службовці авіазагону ДСНС у Ніжині отримали нагороди від держави

16.12.2021   17:16Агенцiя

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський вручив сьогодні ключі від житла десятьом рятувальникам зі Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Урочистості з цієї нагоди та нагородження особового складу відзнаками Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій відбулись сьогодні у Ніжині, де Міністр перебував з робочим візитом.
Денис Монастирський разом з т.в.о. голови ДСНС Сергієм Круком, головою облдержадміністрації В’ячеславом Чаусом, міським головою Ніжина Олександром Кодолою оглянули авіаційну техніку та ангари для її зберігання й обслуговування, реконструйовані казарми, де проживають службовці частини, обговорили плани щодо розгортання роботи сервісного центру спеціальної авіації саме у Ніжині, а також побудови злітно-посадкового майданчика біля Чернігівської обласної лікарні, розглянули перспективи подальшого будівництва житла для ДСНС.
За словами Дениса Монастирського, розвиток аеромобільної евакуації в Україні — один з пріоритетних проєктів Президента Володимира Зеленського та Уряду України.
— Спеціальний авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, що базується в Ніжині — один з найкращих підрозділів та особлива гордість Чернігівщини. Особовий склад загону завжди там, де ситуація найскладніша і потребує максимально швидкого реагування, не залежно чи це в Україні, чи за її межами, — зазначив у ході зустрічі з особовим складом САЗ В’ячеслав Чаус. Він висловив вдячність кожному рятувальнику за мужність та відданість обов'язку та передав командиру загону Івану Коробці сертифікат на покращення матеріально- технічної бази частини.

 


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини