Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:00:02

Щодо несанкціонованої вирубки придорожніх насаджень

15.12.2021   19:38Агенцiя

На початку зимового сезону зафіксовані непоодинокі випадки вирубки дерев у смугах відводу автомобільних доріг сторонніми особами. Така діяльність з боку громадян є протиправною, за неї передбачена відповідальність перед законом. Це несанкціоноване втручання у роботу дорожнього господарства та екології регіону може нести загрозу і безпеці дорожнього руху.

Зазначимо, що для проведення вирубок у смугах відводу автошляхів, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області оформляє відповідний пакет документів. Обов’язково проводиться обстеження стану насаджень представниками «Київлісозахисту» та оформляється лісорубний квиток. І лише тільки тоді підрядні організації приступають до розчистки узбіч та смуг відводу.

Першочергова задача проведення вирубок – безпека учасників дорожнього руху. Окремо передбачена робота з прибирання аварійних дерев в межах комплексу робіт з експлуатаційного утримання. Певний об'єм з вирубок передбачений і в проєктах з поточного середнього та капітального ремонтів автомобільних доріг. Усі роботи проводяться в межах наявного фінансування.

Просимо небайдужих громадян повідомляти про несанкціоновані вирубки в смугах відводу автошляхів державного значення Службу автомобільних доріг у Чернігівській області. Цілодобово працює гаряча лінія відомства за телефонами:

(0462) 661-893, 941-141 - зі стаціонарного;

0952714374 - з мобільного.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.