Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:35:23

Чотири роки позбавлення волі за збут наркотиків у Чернігівському СІЗО – засуджено інспектора внутрішньої служби

11.12.2021   13:28Агенцiя

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським апеляційним судом винесено вирок інспектору внутрішньої служби за фактом збуту наркотичних засобів у місцях позбавлення волі (ч. 2 ст. 307 КК України). Правоохоронця засуджено до 4 років позбавлення волі.

Прокурори у суді довели, що інспектор внутрішньої служби Державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор», отримавши від невідомої особи наркотичні засоби, обіг яких в Україні заборонено – метадон та канабіс,  приніс їх до слідчого ізолятора та збув одному із утримуваних, зробивши попередньо «закладку».  

Місцевий суд розглядаючи справу та ухвалюючи вирок не в повній мірі врахував тяжкість вчиненого злочину, обставини кримінального правопорушення, а саме вчинення злочину у сфері обігу наркотичних    засобів, а також вчинення злочину спеціальним суб’єктом – працівником правоохоронного органу. Тому прокуратурою було внесено апеляцію.

Враховуючи позицію прокурора щодо невідповідності призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення та особу обвинуваченого, апеляційний суд ухвалив вирок, яким засудив обвинуваченого до реального позбавлення волі.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини