Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:11:25

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу, 14 листопада 2021 року

15.11.2021   07:56Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 14 листопада по 8:00 15 листопада 2021 року

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об’єктах. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 3 особи постраждали.

Загибель на водних об’єктах – 1:

В Київському водосховищі біля с. Косачівка Чернігівського району (Деснянська ТГ) об 11 год. 40 хв. 14 листопада виявлено тіло жителя м. Києва, 1965 року народження. Причина та обставини смерті - встановлюються.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в смт Березна по вул. Домницькій  о 01 год. 46 хв. 14 листопада водій автомобіля "Daewoo Lanos"  здійснив наїзд на пішохода. В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до КНП «Чернігівська центральна районна лікарня».

- в м. Ніжині по шляхопроводу вул. Шевченка та вул. Прилуцька  о 18 год. 40 хв. 14 листопада водій автомобіля "ВМW 465СІ" (особа водія встановлюється) здійснив зіткнення з мопедом марки "SUZUKI". Внаслідок ДТП водій та пасажирка мопеда отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до КНП «Ніжинська центральна міська лікарня».

Пожежі в житловому секторі – 4:

- в  с. Смолин Чернігівського району (Гончарівська ТГ) по вул. Перемоги, 41 о 18 год. 07 хв. 14 листопада сталася пожежа господарської будівлі (5х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електромереж.

- в с. Томашівка  Прилуцького району (Ічнянська ТГ) по вул. Центральній, 16

о 18 год. 30 хв. 14 листопада в приватному господарстві сталася пожежа будинку (6х12 м, стіни дерев'яні, покрівля металева),що не експлуатується. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

- в с. Синявка Корюківського району (Менська ТГ) по   вул. Героїв України, 109 о 22 год. 08 хв. 14 листопада сталася пожежа житлового будинку (9х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та перекриття. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. 

- в   с. Рудьківка  Ніжинського району (Бобровицька ТГ) по  вул. Шевченка, 17 о 23 год. 03 хв. 14 листопада сталася пожежа житлового будинку (6х8 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем пошкоджено перекриття на площі 5 кв.м. Причина та збиток - встановлюються.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 14 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 13 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 14 листопада по  20 годину 15 листопада очікується мінлива хмарність без істотних опадів, туман, місцями слабка ожеледь. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 0-5º тепла.

 По Чернігову температура вночі 0-2º морозу, вдень 1-3º тепла.

Департамент цивільного захисту Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини