Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:32:37

На Чернігівщині триває конкурс аматорських відеороликів «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!»

08.11.2021   09:30Агенцiя

У листопаді на Чернігівщині стартував конкурс аматорського відео "МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!"

 Організатор конкурсу  - Чернігівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Хто може вяти участь: молодь загальноосвітніх шкіл, учні професійно-технічних, позашкільних навчальних закладів та студенти вищих навчальних закладів.

Як зазначають організатори, змагання проводяться в таких номінаціях:

- «Я Патріот Незалежної України!» - оцінюються роботи, які розкривають (демонструють) приклади любові до України; приклади будь-яких проявів патріотизму громадян нашої країни як під час захисту її суверенітету, так і в повсякденному житті;
 - «Армія з Народом! Народ зі своєю Армією!» - оцінюються роботи які розкривають (демонструють) приклади героїзму військовослужбовців та цивільних громадян нашої країни, їх самопожертву і самовідданість, проявлені під час бойових дій на Сході України; прояви вдячності та підтримки цивільного населення військовослужбовців Збройних Сил України; приклади вітання Збройних Сил України з нагоди 30-ї річниці з Дня створення.
 - «Слава Україні! Героям Слава!» - оцінюються роботи, що демонструють професіоналізм та мужність громадян України та захисників України, які розкривають образ героїв (героїнь) нашої країни, проявлені під час захисту її незалежності або в інших критичних ситуаціях.

Відео має бути авторським (або колективу авторів) в популярному молодіжному стилі «Тік-Ток», «Інстаграм», «Фейсбук». На конкурс приймаються відеоролики тривалістю до 5 хвилин, озвучені українською та не містити сцен (фрагментів) із пропагандою насильства, ксенофобії, расизму, сепаратизму, алкоголю, наркотиків, порнографії тощо. Крім того, до моменту подачі на конкурс відео не повинно бути розміщеним на соціальних платформах або інших проєктах.
 
- Учасники конкурсу надсилають свої відео на електронну пошту mpzTCK2021@gmail.com із зазначенням теми листа «Конкурс 2021». Разом з відео у листі повинні бути зазначені: прізвище, ім'я та по батькові учасника конкурсу та його контактний мобільний телефон.  Надсилаючи відео на Конкурс, учасник автоматично надає право організаторам Конкурсу (Чернігівському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки) на використання та поширення його  в мережі інтернет, телепрограмах, включення в будь які творчі проекти організатора Конкурсу, публікації в ЗМІ, його подальше тиражування тощо, - зазначається в повідомленні організаторів.

Переможці Конкурсу визначатимуться за кількістю вподобань допису до відео  у соціальній мережі Facebook за посиланням.

Конкурс проводиться дистанційно з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій і ресурсів в наступні терміни:
1 листопада – 19 листопада 2021 року – учасники Конкурсу надсилають відео на визначену умовами конкурсу електронну пошту;
 20 листопада – 26 листопада 2021 року – 1 етап Конкурсу, демонстрація аматорських робіт шкільної та студентської молоді регіону на офіційній сторінці Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в соціальній мережі Facebook (визначення 9-х кращих відео по кожній з 3 номінацій шляхом публічного голосування під роботами лауреатів конкурсу);
 27 листопада – 1 грудня 2021 року – 2 етап Конкурсу,демонстрація аматорських робіт шкільної та студентської молоді регіону на офіційні сторінці Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в соціальній мережі Facebook (визначення 3-х кращих відео по кожній з 3 номінацій шляхом публічного голосування під роботами лауреатів конкурсу);
 2 грудня 2021 року – розміщення 3-х кращих відеопереможців та призерів по кожній з 3 номінацій Конкурсу на офіційні сторінці Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в соціальній мережі Facebook;
 3 грудня 2021 року – нагородження переможців та призерів Конкурсу цінними подарунками.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини