Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:48:18

Триває фотоконкурс «Краса Десни». Роботи приймаються до 3 вересня

30.08.2021   11:45Агенцiя

У 2018 році започатковане екологічне свято – День Десни, котре відтоді щорічно відзначається 8 вересня. За цей час подія набула популярності, адже окрім екологічної просвіти, це і гарний привід, долучитись до екоівенту, висловити свою свідому екологічну позицію, взяти участь у творчих конкурсах та отримати незабутні емоції.

Деснянське басейнове управління водних ресурсів пропонує усім охочим взяти участь у цій події і проводить фотоконкурс «Краса Десни».

Участь у ньому можуть взяти як професійні фотографи, так і фотолюбителі всіх вікових категорій. Надсилати треба фотографії, на яких буде зображена перлина Полісся – наша улюблена річка Десна. Це може бути, як елемент природи, який спіймали в цікавому моменті, так і зафіксований та творчо поданий активний відпочинок на улюбленій річці.

Умови конкурсу:

    Надсилати на конкурс необхідно лише свої авторські роботи цього року.
    Від одного учасника приймається до 3 якісних фотографій (розмір фото – не менше 1200 пікселів по довгій стороні).
    Роботи потрібно надсилати в електронному вигляді на електронну адресу dbuvr.zmi@gmail.com з відповідною поміткою в темі листа: Конкурс «Краса Десни» ФОТО.
    Також необхідно вказати ПІП, контактний номер телефону та коротеньку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).
    Конкурсні роботи приймаються до 3 вересня.
    Переможці конкурсу будуть оголошені в День Десни – 8 вересня.

Журі визначить три найкращі роботи від різних учасників, що отримають цінні подарунки.

Щоб отримати більш детальну інформацію, можна звернутися за телефоном: (0462) 677-577.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини