Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:28:11

У Менській територіальній громаді на Чернігівщині запрацювала поліцейська станція

27.08.2021   13:43Агенцiя

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію у селищі Макошине Менської громади.

На відкритті поліцейської станції був присутній народний депутат Анатолій Гунько, керівництво Корюківського районного відділу поліції, очільники громади та старостинського округу.

Відтепер Макошинський старостинський округ перебуватиме під надійним захистом дільничного офіцера Ігоря Кушніренка.

– Я радий, що до проект «Поліцейський офіцер громади» відтепер реалізовується і на Менщині. Дякую громаді, що ви долучилися до проекту та створили достойні умови для роботи дільничного офіцера. Поліцейський буде максимально наближений до всіх потреб громади і найперший реагуватиме на будь-які правопорушення. Місцеві мешканці зможуть звертатися до нього по допомогу цілодобово, адже дільничний офіцер і живе, і працює на території громади, – сказав керівник поліції області Володимир Нідзельський.

Користуючись нагодою, начальник поліції Чернігівщини оглянув приміщення поліцейської станції. Також він відвідав краєзнавчий музей, який знаходиться в тій же будівлі.

– Наша громада активно підтримує безпековий проект «Поліцейський офіцер громади», адже дуже важливо, щоб люди на 100% почувалися себе в безпеці. Переконаний, що дільничний ще швидше і якісніше реагуватиме на повідомлення громадян, буде запобігати і протидіяти злочинності, – відзначив голова Менської міської ради Геннадій Примаков.

Макошинський староста Роман Коваленко сказав, що в окрузі мешкають близько двох тисяч громадян. Дільничного Ігоря Кушніренка добре знає кожен: за роки роботи поліцейським він встиг завоювати авторитет і довіру місцевих мешканців.

– Специфіка моєї роботи полягає в тому, що частина населених пунктів старостинського округу знаходиться на Задесенні. Тому навесні, або під час негоди буває складно переправитися на інший берег річки. Серед найрозповсюдженіших проблем у громаді я б виділив майнові злочини та домашнє насильство. Також у Макошиному знаходиться виправна колонія, тож я постійно тримаю на контролі та проводжу профілактичну роботу з громадянами, що відбули покарання і залишилися жити на моїй території обслуговування. Відкриття поліцейської станції однозначно необхідний крок, що зробить мою роботу ефективнішою і якіснішою. Буду й надалі активно працювати над розкриттям злочинів, притягненням правопорушників до відповідальності та забезпеченням порядку і спокою в громаді, – підсумував дільничний Ігор Кушніренко.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини