Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:24:38

Прокуратура повертає Куликівській громаді майже 50 га землі, які орендар використовував з порушенням законодавства

25.08.2021   17:01Агенцiя

Козелецькою окружною прокуратурою в інтересах Куликівської селищної ради заявлено позов до Господарського суду Чернігівської області про розірвання договору оренди землі, та повернення селищній раді земельної ділянки загальною площею майже 50 га.

За результатами вивчення стану законності у сфері землекористування на території повноважень Куликівської селищної ради встановлено, що підприємець, якому було надано в оренду земельну ділянку для товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею майже 50 га, систематично не виконував вимог земельного законодавства.

Зокрема земельну ділянку, надану для сільськогосподарського використання у якості пасовища та сіножатей, він розорав на ріллю.

Крім того, зазначений громадянин систематично розорював прибережну захисну смугу річки Десна, яка межує з орендованою ділянкою.

Розгляд справи Господарським судом Чернігівської області триває.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини