Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:22:47

Керівникам громад Чернігівщини презентували проєкт "Поліцейський офіцер громади"

17.08.2021   08:43Агенцiя

У Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області відбулася робоча нарада начальника поліції області Володимира Нідзельського з представниками територіальних громад та поліцейських з Київської та Сумської областей.

Учасники заходу обговорили реалізацію проекту «Поліцейський офіцер громади», його цілі і завдання. Проект передбачає створення безпечного простору на території кожної громади і надання якісних поліцейських послуг її жителям.

– Дякую тим громадам, які вже почали впроваджувати цей важливий проект у себе та відкрили поліцейські станції. Офіцер громади опікується передусім потребами місцевого населення та підтримує постійний контакт з головами громад та місцевим населенням. Поліцейський покликаний щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на звернення громадян та запобігати вчиненню правопорушень, – сказав Володимир Нідзельський.

Заступник начальника поліції області Олександр Комлик наголосив на важливості спільної роботи поліції та місцевої влади. Вже до кінця цього року в рамках проєкту об’єднані територіальні громади мають укласти Меморандум про співпрацю з поліцією. Кожен поліцейський офіцер громади пройде відповідне навчання у рамках міжнародної програми.

Представники територіальних громад з «перших вуст» дізналися про впровадження проекту в Київській та Сумській областях. Колеги-поліцейські з сусідніх областей розповіли про обов’язки та особливості роботи в своїх громадах, відповідали на практичні запитання голів громад Чернігівщини: про тривалість робочого дня, забезпечення поліцейських автомобілів паливом, реагування на виклики про домашнє насильство тощо.

Тим громадам, що висловили бажання реалізувати проект «Поліцейський офіцер громади», поліцейські запропонували пройти онлайн-анкетування за посиланням https://otg.police.gov.ua.

Наостанок, голови територіальних громад оглянули службові автомобілі та екіпірування поліцейських офіцерів Київщини та Сумщини, аби краще розуміти потреби офіцерів у своїх громадах.

Відео згодом.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини