Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:17:16

За втручання прокурора лісокористувач відшкодував державі майже 230 тис. грн збитків, завданих незаконною порубкою

09.08.2021   10:00Агенцiя

На території Чернігівської окружної прокуратури одним із лісокористувачів, у порушення вимог Лісового кодексу України не забезпечено охорону і збереження лісового фонду на підвідомчій території (Іванівська ОТГ).

Внаслідок чого було допущено самовільну рубку лісу невстановленими особами, сума завданих збитків склала майже 230 тис. грн.

Реагуючи на виявлені порушення, Чернігівська окружна прокуратура скерувала до Господарського суду Чернігівської області позов в інтересах держави в особі Іванівської селищної ради та Державної екологічної інспекції у Чернігівській області про стягнення з суб’єкта господарювання майже 230 тис. грн шкоди, завданої незаконною порубкою дерев.

Господарський суд Чернігівської області своїм рішенням задовольнив позовні вимоги прокурора. Наразі лісокористувач вже відшкодував у повному обсязі завдані збитки.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини