Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:29:21

Вирок чернігівським дівчатам за булінг залишено без змін

15.07.2021   07:32Агенцiя

Ювенальним прокурором забезпечено участь в перегляді вироку суду першої інстанції за апеляційними скаргами захисників в інтересах неповнолітніх, які вчинили хуліганські дії, пов’язані із прилюдним приниженням своїх одноліток.

Чернігівський апеляційний суд залишив без змін вирок Деснянського районного суду м. Чернігова від 23.02.2021, яким п’ятьох місцевих дівчат засуджено за грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України). Апеляційні скарги сторони захисту залишено без задоволення.

Нагадаємо, що судом першої інстанції призначено покарання двом дівчатам у виді 3 років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки, ще трьом – у виді 2 років позбавлення волі та звільнено відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

В судовому засіданні доведено, що упродовж березня-квітня 2017 року обвинувачені періодично, використовуючи малозначний привід, публічно з’ясовували стосунки з потерпілими та завдавали останнім тілесні ушкодження. При цьому, інші підлітки, які за цим спостерігали, знімали знущання та побої на відео.

Вирок суду набрав законної сили.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини