Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:57:32

Фан-зона Євро-2020 та кіберспорт у самому серці Чернігова

08.07.2021   14:59Агенцiя

Чернігів став останнім з одинадцяти міст України, до яких завітала величезна фура-трансформер в рамках унікального кіберспортивного проєкту «Кібертрак» від компаній Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon та за підтримки Федерації Кіберспорту UESF.

У самому центрі Чернігова, на Красній площі було встановлено фан-зону та саму фуру, в якій відбулась фінальна частина регіональних кіберспортивних змагань з дисциплін CS:GO та Dota 2. Переможці онлайн-кваліфікацій зустрілись обличчям до обличчя  та визначили кращі команди Чернігівщини. У Дисципліні Dota 2 Sbornaya UA була сильнішою за команду Anteiku, а в CS:GO колектив Blog stars здолав хлопців з Guess. Чимало охочих було поспостерігати за грою своїх команд, тому справжні фанати кіберспорту почали збиратись перед екраном «Кібертраку» ще під час матчів місцевих команд.

Михайло Святенко представник з кіберспорту ТМ Parimatch Україна: «Розвиток кіберспорту в Україні є одним з пріоритетних напрямів роботи для нашої компанії. В рамках унікального проекту «Кібертрак» ми вирушили зі столиці містами нашої країни. За допомогою цього проекту ми надаємо можливість регіональним командам отримати незабутні емоції та важливий досвід від оффлайн турнірів. У Чернігові ми мали змогу спостерігати за грою хороших команд та дуже круту підтримку від місцевих вболівальників.»

Однією з головних окрас вечора став перегляд півфінального матчу Євро-2020 між національними збірними Англії та Данії. Багато любителів футболу зібралось у фан-зоні «Кібертраку», аби побачити хто складе пару збірній Італії у фіналі. На жаль датчани поступились у додатковий час команді Гарета Саутгейта, але цей турнір для них запам’ятається надовго. Чи “football´s coming home” ми дізнаємось вже у фіналі, але цей турнір вже можна назвати незабутнім.

Окрім перегляду матчу та кіберспортивних змагань, гості проєкту мали змогу провести час у лаунж-зоні PlayStation, пограти у настільний теніс та футбол, сфотографуватись у фотозоні, взяти участь у конкурсах та інтерактивах від ведучого та позмагатись за цінні подарунки від організаторів заходу Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon.

Тур проєкту «Кібертрак» тривав з 13 червня по 7 липня та охопив Київ, Рівно, Львів, Івано-Франківськ, Одесу, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Полтаву та Чернігів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини