Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:45:37

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

08.07.2021   09:18Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 7 липня по 8:00 8 липня 2021 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 5 пожеж та 2 випадки загибелі на водних об’єктах. Внаслідок цих подій загинули  2 особи та 3 особи постраждали.


Загибель на водних об’єктах – 2:

- в р. Удай в м. Прилуки  о 12 год. 44 хв. 07 липня  працівниками Прилуцької рятувальної станції виявлене та підняте на поверхню з води тіло мешканця  м. Прилуки, 2005 року народження.  Обставини події та причина смерті встановлюються.

- в р. Остер  в м. Ніжині  о 13 год. 40 хв. 07 липня  виявлене та підняте на поверхню з води тіло мешканця м. Ніжина, 1976 року народження. Обставини події та причина смерті встановлюються.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 2:

- в м. Ніжині по вул. Полковника Розумовського  о 20 год. 24 хв. 06 липня водій  автомобіля "Ford Оrіоn" здійснив зіткнення з автомобілем "VOLKSWAGEN PASSAT". В результаті ДТП водій автомобіля "VOLKSWAGEN PASSAT" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Ніжинської центральної міської лікарні.

- в смт Березна Чернігівського району (Березнянська ТГ) по вул. Домницька о  01 год.48 хв. 07 липня водій автомобіля  "ВАЗ 2102"  не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. В результаті ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської обласної лікарні. Неповнолітній пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської обласної дитячої лікарні.


Пожежі – 5:

пожежі в житловому секторі – 2:

- в с. Степанівка Ніжинського району (Комарівська ТГ) в господарстві по     вул. Набережній, 8 о 11 год. 29 хв. 7 липня сталася пожежа літньої кухні (4х5 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищені покрівля та перекриття на площі 5 кв.м, пошкоджені стіни. Причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.  

- в м. Ніжині по вул. Шевченка, 114 А о 21 год. 37 хв. 07 липня в п'ятиповерховому житловому будинку сталася пожежа телекомунікаційного розподільного щитка. Вогнем пошкоджено ектрообладнання. Причина пожежі та збитки встановлюються.

пожежі на об’єкті – 1:

- в м. Чернігові по вул. Береговій (район впадіння р. Стрижень в р. Десна) о 19 год. 45 хв. 07 липня сталася пожежа лазні (5х10 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено перекриття на площі 4 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

пожежі сухої трави та сміття – 2:

- в м. Чернігові по вул. Жабинського біля будинку №1 о 12 год. 22 хв. 07 липня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,02 га.

- біля смт Сосниця Корюківського району (Сосницька ТГ) о 16 год. 10 хв. 07 липня на відкритій території сталася пожежа сміття на площі  0,3 га.

Причина пожеж - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 14 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 13 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 07 липня по  20 годину 08 липня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура вночі 13-18º, вдень 28-33º тепла.
По м. Чернігову температура вночі 16-18º, вдень 30-32º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.