Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:50:20

Триває конкурс проєктів громадських організацій Чернігівщини

03.07.2021   10:02Агенцiя

До 30 липня 2021 року Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА запрошує громадські організації області до участі у конкурсі проєктів.

Конкурс проводиться у рамках виконання Програми сприяння розвитку громадянського суспільства «Чернігівська громада» на 2021—2023 роки, затвердженої рішенням другої (позачергової) сесії Чернігівської обласної ради восьмого скликання від 26.01.2021 № 19-2/VIII.

Реалізація проєктів (програм, заходів) відбуватиметься впродовж березня-жовтня 2022 року.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проєкту, заходу), що подається для участі в конкурсі, становить 30 тис. гривень.

Конкурсні пропозиції приймаються до 15:00 год. п’ятниці 30 липня 2021 року.

Контактна особа: Мироненко Ірина, начальник відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, ел. пошта: mironenko.igs@gmail.com, тел. (0462) 67-59-67.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини