Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:34:25

Виявлено 82 нових випадки COVID-19

02.06.2021   18:32Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 2 червня в області зафіксовано 82 нових випадків COVID-19.

У Бахмацькому районі підтверджено захворювання 36 осіб, у Сновському - 21, у Борзнянському - 9, у Прилуцькому - 5, у Козелецькому - 3, у Коропському та Куликівському - по 2, в Ічнянському, Корюківському, Сосницькому районах та Ніжині - по 1. З них 17 хворих госпіталізовано, решта лікується амбулаторно.

На жаль, за минулу добу зафіксовано ще чотири летальних випадки. Від ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою, померли 83-річний житель Чернігова, 80-річна жителька Куликівського району, 64-річний житель Сновського району, 74-річний житель Козелецького району. Висловлюємо щирі співчуття рідних та близьким померлих.

За минулу добу в області ще 369 пацієнтів одужали від COVID-19. У Чернігові одужали 214 хворих, у Бахмацькому районі - 25, у Прилуках - 23, у Борзнянському - 19, Прилуцькому - 9, у Куликівському та Сновському - по 7, у Козелецькому, Корюківському, Сосницькому районах та місті Ніжині - по 6, у Бобровицькому - 5, в Ічнянському, Ніжинському, Новгород-Сіверському та Семенівському - по 4, у Коропському, Менському, Носівському, Ріпкинському та Чернігівському - по 3, у Варвинському - 2, у Городнянському, Срібнянському і Талалаївському - по 1. З них перебували на госпіталізації – 59 осіб.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 56 866, з них:    
- 54 097 пацієнтів одужали;
- 1 073 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
- 269 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
- 1330 летальних випадків;
- 97 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено понад 2200 досліджень.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини