Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:41:57

Триває ремонт другої половини мосту через ріку Остер на об'їзній Ніжина

26.05.2021   14:31Агенцiя

Міст через річку Остер на об'їзній Ніжина - одна із семи штучних споруд, які оновлюються в рамках ремонту 75-кілометрової ділянки Ніжин - Прилуки на дорозі Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин.

Наразі підрядник завершив роботи на правій смузі руху. Тепер почав працювати на лівій. Довжина мосту - 39,6 метрів. Збудований у 1987 році.

 
 
В процесі оновлення на мосту ремонтують поверхні плит прогонової будови та елементів опор, поздовжні шпонкові стики плит прогонової будови, влаштовується монолітна плита проїзної частини, встановлюються деформаційні шви, влаштовується проїзна частина мосту та тротуари, робиться гідроізоляція, захисний шар, нове асфальтобетонне покриття, нова оцинкована мостова огорожа, захисне покриття на пішохідній зоні, робиться сполучення мосту з підходами, досипаються укоси земляного насипу мосту, які укріплять монолітним залізобетоном, влаштовуються водоскидні лотки.

Підрядна організація - ТОВ "СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОСТРАДА".

Нагадаємо, у 2020 році стартували роботи з поточного середнього ремонту 75-кілометрової ділянки Ніжин - Прилуки на трасі Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин (км 79 + 601 - км 154 + 468). Ремонтом охоплено відрізок дороги від перехрестя з трасою М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ до пересічення з трасою Н-07 Київ – Суми – Юнаківка. У 2020 році оновлено покриття між Прилуками та Ніжином, у 2021 році проводяться роботи на об'їзній Ніжина.

Автодорога Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин поєднує між собою міжнародні автодороги М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ, М-03 Київ – Харків – Довжанський та національну Н-07 Київ – Суми – Юнаківка. Є найкоротшим виходом з центральної України (Полтава, Кропивницький, Дніпро) у напрямку країн Балтії через КПП «Нові Яриловичі». Забезпечує зв'язок між Чернігівською і Полтавською областями.

У 2021 році планується також почати оновлення інших ділянок траси Р-67. Оголошені тендери на ремонт ділянок Чернігів - Ніжин та від Прилук до межі з Полтавською областю.

Заплановано також встановити на оновленій дорозі Р-67 WIM-майданчика для зважування вантажівок у русі у Талалаївці.

В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини