Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:38:13

Прилуки: відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

26.05.2021   09:11Агенцiя

25 травня у сесійній залі міської ради, під головуванням міського голови Ольги Попенко, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Члени виконавчого комітету заслухали директора комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Андрія Гавриша з питання «Про погодження інвестиційної програми комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради з централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік».

Своїм рішенням виконавчий комітет погодив інвестиційну програму комунального підприємства а також фінансовий план використання коштів для виконання Інвестиційної програми.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали питання порядку денного, зокрема, «Про відзначення Дня Конституції України в місті Прилуки у 2021 році» та «Про затвердження плану заходів із відзначення в місті Прилуки у 2021 році Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України», з яких доповіла начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова.

«Про затвердження списку кандидатів на відзначення Стипендією Прилуцького міського голови» та «Про затвердження списку кандидатів на відзначення одноразовою грошовою винагородою», проінформувала в.о. начальника управління освіти міської ради Ольга Колошко.

Члени виконавчого комітету заслухали інформації керівників комунальних підприємств щодо затвердження звітів про виконання фінансових планів та фінансових звітів комунальних підприємств.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Володимир Бакунов проінформував з питання «Про утворення надзвичайної міської протиепізоотичної комісії у новому складі та затвердження Положення про неї у новій редакції».

«Про переведення квартири у нежитлове приміщення» та «Про розміщення зовнішньої реклами» доповів начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко.

Олена Ворона, начальник фінансового управління міської ради, проінформувала присутніх із фінансових питань.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали й обговорили усі питання порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини