Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:42:08

На Корюківщині, під час нересту, браконьєри за допомогою 11 од. сіток незаконно добули понад 20 кг риби, - Чернігівський рибоохоронний патруль

17.05.2021   10:36Агенцiя

15 травня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду з Національної поліцією області на водоймах Корюківського району, в період нерестової заборони, викрито два грубих порушення Правил рибальства.

В першому випадку на озері поблизу с. Холми Холминської громади двоє місцевих жителів виловлювали рибу за допомогою 8 од. сіток зяберних (одностінних) та поріжних. В протизаконний спосіб порушники добули 9 кг риби: плітка – 58 екз., краснопірка – 10 екз., лин – 3 екз., окунь – 2 екз. та карась сріблястий – 1 екз. Завдано збитків рибному господарству України у розмірі 6 018 грн.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо - оперативну групу Корюківського районного відділу поліції.

Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У другому випадку на озері поблизу с. Прогрес Менської громади двоє жителів м. Чернігів за допомогою 3 од. сіток зяберних виловили 73 екз. карасів сріблястих, загальною вагою 12 кг. Збитки склали 1 241 грн.

В обох випадках на порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до районних судів області для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси,  заборонені знаряддя лову та гумовий човен з веслами вилучено.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.