Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:37:08

Безробітні на громадських роботах збирали макулатуру, садили ліс, оформляли субсидії…

15.05.2021   10:13Агенцiя

Організація громадських та інших робіт тимчасового характеру - це одна з низки соціальних послуг, які пропонує служба зайнятості.

На думку директора обласного центру зайнятості Лідії Падалки, це не лише дієва форма матеріальної підтримки безробітних, а й неабияка користь для громади.

З початку року участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли близько 1 тис. безробітних області. Більшість з них, а саме: 223 особи займалися екологічним захистом навколишнього середовища. Вони здійснювали збір вторинної сировини - макулатури, поліетилену та поліетиленових пляшок і таким чином робили планету чистішою. Ще 210 безробітних працювали на роботах по впорядкуванню територій, кладовищ, займалися вирубкою, розчисткою, прибиранням придорожніх смуг. У квітні 79 безробітних взяли участь у посадці лісу в ДП «Добрянський лісгосп», ДП "Борзнарайагролісгосп" та ДП Чернігівський військовий лісгосп.

Окрім цього, 11 осіб тимчасово працювали в органах соціального захисту, допомагаючи громадянам оформити житлові субсидії, а фахівцям - опрацювати відповідну документацію.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.