Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:24:28

Чернігів: з 14 травня змінюється схема організації дорожнього руху на перехресті Шевченка-Малиновського

14.05.2021   07:06Агенцiя

Для проведення ремонтних робіт, які будуть здійснюватися з 08.00 год. 14 травня по 20.00 год. 15 червня, змінюється схема організації дорожнього руху на перехресті вул. Шевченка та вул. Малиновського з перекриттям руху автотранспорту по вул. Малиновського (від вул. Шевченка до вул. Сосницької).

Це необхідно для запобігання виникненню аварійних ситуацій та якісного виконання робіт. Відповідне рішення прийняте 13 травня на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

 - Я в черговий раз хочу подякувати голові Чернігівської обласної державної адміністрації за її принципову позицію і підтримку мене, як міського голови в питанні необхідності організації транзиту вантажного транспорту поза межами міста. З дорожнього фонду, як субвенція областю виділено 100 млн гривень. Але це надзвичайно мало коштів з необхідних, тому що на сьогоднішній день ділянка від проспекту Миру до перехрестя Малиновського - Шевченка буде коштувати під 200 млн гривень. В цю суму також входять всі супутні роботи по організації дорожнього руху (освітлення, пішохідні переходи, світлофорні об’єкти та багато іншого) і також буде організовано два кола для руху, - зазначив міський голова Владислав Атрошенко.

Як повідомив журналістам начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц, розпочинаються роботи з організації кругового руху на ділянці перехрестя вулиць Малиновського та Шевченка і у зв’язку з цим необхідно перекрити частину руху по вулиці Шевченка.

 - Там по проєкту місцевий проїзд, ми на нього перенаправляємо рух транспорту, який їде на виїзд з міста, перекриваємо ту смугу, що на в’їзд в місто, яка ближче до вулиці Малиновського і запускаємо транспорт в місто, як по зустрічній смузі. Таким чином, ми не перекриваючи рух по вулиці Шевченка, робимо коло, - доповнив Ярослав Куц.

Іншим рішенням виконавчого комітету, було надано дозвіл на продовження перекриття руху автотранспорту по вул. Князя Чорного (від вул. Хлібопекарської до вул. Толстого) до 20.00 год. 15 червня. Така необхідність виникла у зв’язку з несприятливими погодними умовами для виконання ремонтних робіт.

Схема руху



Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.