Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:55:43

У Менській громаді завершується будівництво сучасної амбулаторії

30.04.2021   08:48Агенцiя

Днями перша заступниця голови Чернігівської облдержадміністрації Олена Бойко разом із заступницею голови ОДА Жанною Шерстюк ознайомилися із станом будівельних робіт на об'єкті "Великого будівництва" у селі Стольне Менської громади.

Будівництво амбулаторії розпочалося у 2019 році. Її відкриття чекають понад 2000 жителів  із Стольного та навколишніх сіл, які зараз обслуговуються у приміщенні старої амбулаторії.

- Розбудова мережі сучасних амбулаторій забезпечить надання якісної медичної допомоги сільському населенню. Жителі Стольного та сусідніх сіл зможуть отримувати консультацію сімейного лікаря та медичні послуги у сучасному та зручному приміщенні. В рамках проєкту передбачено оснащення медичним обладнанням. Крім того, для лікарів придбали автомобіль за рахунок субвенції, - зазначила Олена Бойко.

У 2020 році на будівництво приміщення амбулаторії використали понад 4,78 млн грн. В цьому році для завершення проєкту було виділено 167 тисяч гривень і на початку березня будівельні роботи були завершені.
Наразі в будівлі проводиться монтаж системи автоматичного керування вентиляцією, пожежною і охоронною сигналізацією, а також облаштовуються комп’ютерна, телефонна та інтернет-мережі.

За інформацією Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА відповідно до календарного графіка робіт, завершити об’єкт планується у травні, а ввести його в експлуатацію – до кінця другого кварталу цього року.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.