Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:11:38

Відбулась презентація ідей учасників другої інкубаційної програми

24.04.2021   11:09Агенцiя

В Центрі підтримки підприємництва, інновацій та стартапів Чернігівської області Business Hub Chernihiv Region відбулась презентація ідей учасників другої інкубаційної програми.

До презентації було відібрано 11 бізнес-ідей з різних галузей.

На розгляд  журі, до складу якого входили представники бізнесу, влади, науки та громадськості , були презентовані інноваційні та креативні ідеї.

В ході презентацій, автори ідей отримували  практичні рекомендації, щодо втілення ідеї, можливості її авторського захисту та труднощах, які можуть виникнути при реалізації.

Після обговорення, журі до участі у інкубаційній програмі відібрало наступні проєкти:
-  Tasty Art  – Виробництво та продаж крем-меду різних смаків, горіхових паст, варення.
- Hello Garden – Надання можливість дитині створити і розвивати справжній міні еко сад із рослинами вдома.
- Виробництво біопосуду та біоупаковки на основі кукурудзяного крохмалю - Організація виробництва в Чернігівській області одноразового біопосуду і біорозкладного пакування на основі кукурудзяного крохмалю.
- Зручний одяг для людей з інвалідністю, що прикуті до візка.
- Благодійний кешбек у фонд улюбленого міста. Зібрані кошти витрачаються на благоустрій міста (громадяни голосують онлайн).
- Інтерактивна книга театр тіней -  Інтерактивна книга з елементами тіньового театру тіней та AR технології.
- Екотекстиль - Відкриття магазину якісного та екологічного текстилю.
- Майстерня дитячих заходів - Поєднання дитячого кафе зі здоровими, корисними та смачними стравами з простором для проведення заходів, як розважального, так і пізнавального характеру (тематичні свята, тренінги, майстер класи).
- Black Wood Goods - Майстерня виробів ручної роботи зі шкіри, металу та дерева, які підкреслюють неповторність, індивідуальність, стиль та вишуканість їх власника.
- SELFHOODies - це проект по створенню худі та світшотів із вишивкою малюнків вашої дитини.
- Eat every bit ( з’їсти все до останньої крихти) - проект по створенню їстівних склянок для кав’ярень, кондитерських та кафе із пісочного тіста з внутрішнім покриттям шоколадом.

Business Hub Chernihiv Region

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.