Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:09:24

Чернігів: стартував цьогорічний прийом проєктів Бюджету участі

17.04.2021   11:50Агенцiя

У Чернігові з 15 квітня розпочинається цьогорічний прийом проєктів в рамках Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі), який триватиме по 31 травня. Ці часові рамки, передбачені чинним Положенням про громадський бюджет нашого міста.

Подати проєкт може кожен громадянин України, який досяг 16 років і отримав український паспорт. Від одного автора може подаватися не більше однієї пропозиції. Проєкт може стосуватися лише одного об’єкта, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова і є загальнодоступним і безкоштовним для всіх мешканців міста.

Як і минулого року, подання проєктів здійснюватиметься авторами в електронному вигляді - в системі "Громадський проект". Після цього друкований варіант проєкту з оригіналом підписного листа обов’язково подається до відділу звернень громадян міської ради за адресою вул. Шевченка, 9 (з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00). Також електронний варіант заповненої заявки потрібно буде надіслати на e-mail zverngr@chernigiv-rada.gov.ua. Телефон для додаткових консультацій - (0462) 677-064.

Цьогорічні проєкти, які наберуть від чернігівців найбільше голосів у загальноміському голосуванні (у вересні), наступного року будуть реалізовані за рахунок коштів міського бюджету. На їх втілення передбачатиметься загалом 18 млн грн.

Нагадаємо, що Програма реалізації бюджету участі дає можливість людям, які постійно проживають у Чернігові, реалізувати ідеї, які можуть покращити наше місто, окремий район чи вулицю. Підтвердженням цьому є п’ятирічний успішний досвід громадського бюджетування.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини