Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:42:00

Жоден факт негідної поведінки поліцейських поза службою не залишиться без реакції

07.06.2019   07:55Агенцiя

Такою була тема відеоселекторної наради в Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області з керівниками територіальних підрозділів та начальниками галузевих служб.

Нарада була присвячена неухильному дотриманню дисципліни та законності в підрозділах поліції Чернігівщини. Передумовою послужив трагічний  випадок у Київській області із п’ятирічним Кирилом Тлявовим, який вразив усе суспільство.

Начальник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін наголосив, що реакція керівників підрозділів на любі випадки порушення поліцейськими дисципліни і законності має бути миттєвою та жорсткою.

«Неприпустимо, коли охоронці закону самі його порушують. Якщо поліцейський вживав алкоголь і після цього сів за кермо чи взявся за зброю, то він буде однозначно звільнений», - сказав Едуард Альохін.

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області підкреслив, що до всіх подій за участю поліцейських суспільство ставиться з особливою прискіпливістю, тому правоохоронці повинні бути принципово відкриті і прозорі в цьому питанні, а керівники підрозділів і служб мають стати взірцем поведінки для підлеглих. Також очільник поліції області наказав відповідним службам перевірити категорію співробітників, які свого часу були звільнені з органів внутрішніх справ за негативними мотивами, але відновилися на службі за рішенням суду.

Кожне звернення громадян щодо негідної поведінки поліцейських у побуті також розглядатиметься як надзвичайна подія і отримає негайну реакцію керівництва поліції, інформує Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини