Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:40:55

На черговому засіданні виконавчого комітету

13.03.2019   10:22Агенцiя

12 березня у сесійній залі міської ради відбулося розширене засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.


У ході засідання начальник відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Опанасенко проінформувала “Про організаційне і фінансове забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей улітку 2019 року”.

Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш доповіла з питань порядку денного:

Про утворення комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам чи особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції до м. Прилуки, у новому складі;

Про утворення Координаційної ради з розв’язання проблем, пов’язаних з наданням всебічної допомоги бездомним громадянам, у новому складі;

Про затвердження вартості товарів і послуг на проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни по місту Прилуки;

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 8 квітня 2014 року №161 «Про координаційний центр з організації соціальних виплат, допомог, компенсацій, вирішення проблемних питань, пов’язаних з розміщенням та тимчасовим перебуванням сімей з Автономної Республіки Крим та м.Севастополя у місті Прилуки».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко проінформував членів виконавчого комітету:

Про визначення підприємств та переліку видів суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та які засуджені до громадських робіт;

Про продовження строку дії договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко інформував членів виконкому з питань: “Про розміщення виносної зовнішньої реклами”, “Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста” та “Про надання поштових адрес”.

Під час засідання виконавчого комітету міської ради члени виконкому задали ряд запитань доповідачам та обговорили кожне питання порядку денного.

Виконавчий комітет заслухав низку й інших питань порядку денного та ухвалив по них відповідні рішення.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини