Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:29:38

Громадська рада підсумувала свою роботу

14.02.2019   13:19Агенцiя

Останнє засідання Громадської ради нинішнього скликання відбулось 13 лютого. Голова Громадської ради Ігор Москаленко у своїй звітній доповіді підсумував роботу ради, зазначивши, що вона була системною та досить ефективною.

В обговоренні доповіді взяли участь члени Громадської ради Володимир Демиденко, Руслан Волощук, Валерій Самосват, Олена Пекуровська, В’ячеслав Родимченко, Ігор Ушкевич, Сергій Соломаха. Вони в цілому схвально відгукнулися про роботу ради, проте зазначили, що кілька проблемних питань, піднятих активістами, так і залишаються нерозв’язаними, тож Громадській раді наступного скликання є над чим працювати. Тим більше, що, як стало зрозуміло із виступів, чимало нинішніх учасників ГР планують продовжити свою роботу у раді нової каденції.

Громадська рада одностайно підтримала ініціативу Ігоря Москаленка звернутися до голови облдержадміністрації з пропозицією оголосити подяку найбільш активним членам ГР: Тамарі Петровій, Наталії Проскуріній, Валентині Седячко, Івану Осадціву та Костянтину Ягодовському.

В.о. керівника апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха, яка також взяла участь у засіданні Громадської ради, високо оцінила її роботу, подякувала присутнім за активну громадянську позицію та висловила сподівання, що діяльність ради наступної каденції буде не менш ефективною та спрямованою на поліпшення суспільного життя в області.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини