Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:30:46

ГУ ДФС у Чернігівській області: Перші підсумки Деклараційної кампанії – 2019

13.02.2019   08:53Агенцiя

Триває Кампанія декларування доходів, одержаних громадянами протягом 2018 року, яка розпочалась з 1 січня поточного року. Про перші підсумки повідомила начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Світлана Волкова.

Cтаном на 01.02.2019 року по Чернігівській області  податкові декларації про майновий стан і доходи  за 2018 рік подали  701 громадянин, які задекларували 63,4 млн грн доходів. Із загальної кількості декларантів, 379 громадян, які мали обов’язок задекларувати доходи.

Вони самостійно визначили до сплати в бюджет понад 975 тис грн податку на доходи фізичних осіб та 235,2 тис грн  військового збору.  Інші 322 громадянина  подали податкові декларації з метою одержання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 719,8 тис грн податку на доходи фізичних осіб.

За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи  з бюджету вже повернуто громадянам понад 87 тис грн податку на доходи фізичних осіб.
 

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.