Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:36:25

Міський голова Чернігова говорив із працівниками КП "Зеленбуд" про якісні послуги та розвиток міста

28.12.2018   08:50

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко подякував працівникам комунального підприємства «Зеленбуд» за кропітку щоденну працю. Зустріч міського голови з колективом відбулася 27 грудня.

- Прохання всім відноситись до роботи з душою. Ваша робота надзвичайно важлива. Люди її бачать і оцінюють, - закликав Владислав Атрошенко.

Говорили під час зустрічі і про проблеми - це, передусім, кадри та низькі зарплати. Адже у КП "Зелебуд" переважно працюють люди старшого віку, передпенсійного та пенсійного віку.

Втім, місто поступово рухається у напрямку підвищення зарплат працівникам комунальної сфери, їх зростання передбачено і на наступний рік. Для цього має бути і обгрунтована тарифна політика. У свою чергу, для якісного обслуговування місто оновлює комунальну техніку.

- Сьогоднішні заробітні плати - це те, що місто може собі дозволити. Я б хотів, аби ми не заганяли бюджетні гроші на поточні видатки та обслуговування. По-перше, потрібно, щоб тариф був економічно обґрунтований. По-друге, більше коштів спрямовувати саме в бюджет розвитку міста. Ми не можемо допустити, щоб бюджет розвитку міста був менший, ніж у міст-конкурентів. Нам потрібно слідкувати, аби місто гармонічно розвивалося, - акцентував міський голова.

Вітаючи усіх працівників КП "Зеленбуд" з Новорічними та Рідзвяними святами, Владислав Атрошенко побажав міцного здоров’я, миру Україні, стабільності в роботі. До свят і за виконання великих об’ємів робіт цього року всі працівники підприємства також отримали премії.

Довідково. Комунальне підприємство «Зеленбуд» надає послуги по садінню, догляду, прибиранню та капітальному ремонту зелених насаджень у парках і скверах міста Чернігова. Загальна площа об’єктів, що обслуговує підприємство на сьогоднішній день, становить 691 га. Це 33% всіх зелених насаджень міста.

Цього року працівники КП проводили роботи з капітального ремонту та реконструкції зеленої зони по вул.Гетьмана Полуботка, висаджували дерева та квіти у сквері ім. Б.Хмельницького, упорядковували ділянки дороги по пр.Миру - від мосту р.Десна до Катерининської церкви, облаштовували бульвар по пр.Миру (Алея Героїв), відновлювали клумби та зелені насадження на багатьох інших ділянках міської території.

Кількість наданих послуг та робіт КП "Зеленбуд" з року у рік збільшується. Зростає і штат підприємства поступово розширюється - з 115 у 2015-му році до 164 у 2018-му.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини