Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:58:26

У Чернігові працюватиме нове КП "Ветеринарно-стерилізаційний центр "Крок до тварин"

29.10.2018   14:58

У Чернігові створене нове комунальне підприємство «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» Чернігівської міської ради.

Підприємство працюватиме на базі Пункту тимчасового утримання тварин, що розташований по вул. Володимира Дрозда, 20а. Таке рішення прийняте на 35-й сесії Чернігівської міської ради 26 жовтня.

Створення комунального підприємства необхідно для забезпечення належного функціонування пункту утримання тварин, можливості нарахування амортизації на основні засоби, а також для того, щоб всі напрацювання, зокрема, бази даних та інших нововведень в організації роботи та управлінні закладом, залишалися у власності громади.

Наразі у Пункті тимчасового утримання тварин працюють волонтери - представники громадської організації «Крок до тварин». З липня поточного року там надаються ветеринарні послуги, здійснюється відлов, утримання, лікування, стерилізація та годування тварин.

Фінансуються ці послуги коштами міського бюджету в сумі 999 тис. грн до кінця 2018 року. Загальна вартість майна, що обліковується в управлінні житлово-комунального господарства міської ради та передане на зберігання ГО «Крок до тварин» (з обов’язком забезпечити його належну експлуатацію, утримання та ремонт), становить 9 523 782, 40 грн.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.