Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:18:17

Вогнеборці ліквідовують наслідки загорянь торфовищ, що виникли на загальній площі понад 60 га

22.10.2018   14:52Агенцiя

На Чернігівщині тривають заходи з ліквідації окремих осередків горіння торфу в Сновському районі поблизу м. Сновськ, сіл Займище та Заріччя на загальній площі понад 58 га, а також біля сіл Наумівка Корюківського та Данівка Козелецького районів на загальній площі 2,5 га.

Вогнеборцями Управління ДСНС України у Чернігівській області, а також залученими підрозділами ДСНС України у м. Києві, Київській і Сумській областях та Державного підприємства “Мобільний рятувальний центр ДСНС України” упродовж минулої доби ліквідовано займання на площі понад 0,12 га.

На гасіння залучено 90 чоловік та 32 одиниці основної, спеціальної та допоміжної техніки. Серед них, від УДСНС України у Чернігівській області 85 чоловік особового складу, 27 одиниць пожежно-рятувальних автомобілів, насосних станцій, автомобілів рукавних та мотопомп. Крім того, в допомогу вогнеборцям від органів місцевого самоврядування залучено 5 співробітників та 5 тракторів з ємностями для підвозу води на цілі пожежогасіння.

Гасіння триває.

Ймовірною причиною виникнення зазначених пожеж послужило необережне поводження громадян у поводженні з вогнем.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини