Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:45:34

Ветерани відсвяткували 35-у річницю створення ГО "Прилуцька міська організація ветеранів України"

20.10.2018   15:42

На початку 80-х років минулого століття Прилуцький комітет виступив з ініціативою – організувати Раду ветеранів, яка б допомагала їм у вихованні підростаючого покоління у бойових та трудових традиціях.

З цією метою в 1983 році на зборах ветерани війни і праці, було обрано Раду, яку очолив колишній працівник Ради, а пізніше – директор меблевого комбінату, Василь Денисович Рубан. Йому допомагали відомі в місті люди, чиє життя було прикладом не тільки для молоді, але й для більшості прилучан. Саме вони вписали перші сторінки в біографію нового об’єднання, яке нині називається Громадська організація «Прилуцька міська організація ветеранів України», якій сьогодні виповнюється 35 років. Організація ветеранів міста Прилук постійно організовує різні заходи у школах і бібліотеках міста, у музеї автошколи ТСОУ.

Громадську організацію «Прилуцька міська організація ветеранів України» із ювілеєм привітала міський голова Ольга Попенко і вручила Почесні грамоти, подяки та цінні подарунки.

Ветеранів привітав голова громадської організації «Прилуцька міська організація ветеранів України» Георгій Хотін.

Слова подяки ветерани війни та праці отримали від депутата Прилуцької міської ради Марії Шабалтас, помічника народного депутата України Олега Дмитренка та Сергія Мазепи.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.